Guguluf cu ciocolata

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Iun 2011 | 3620 vizualizari

 

Inventie de moment!

 

INGREDIENTE

  • 8albusuri
  • 2 galbenusuri+3-4 lg ulei
  • 9 lg faina
  • 9 lg zahar
  • 1 plic praf de copt

Umplutura

  • compozitia urmatoare:
  • http://www.bucataras.ro/retete/muffins-cu-ciocolata-22303.html
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

-albusurile se bat spuma cu zaharul

-galbenusurile se amesteca cu 3-4 lg ulei,se adauga la bezea,se omogenizeaza

-in faina se amesteca prajul de copt si se va adauga si ea in compozitia de mai sus

-se unge o forma de guguluf cu ulei si presara faina,se toarna 1/2 din compozitie ,se toarna compozitia de ciocolata ( http://www.bucataras.ro/retete/muffins-cu-ciocolata-22303.html),cealalta 1/2  compozitie de ou,se uniformizeaza si se da la cuptor pana trece testul scobitorii

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

ieri la 11:57

Briose delicioase cu nutella, reteta simpla si usoara

de laura_n 7

ieri la 11:04

Sos de avocado, cu iaurt si castravete, reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 10:44

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort "LAPTE DE PASARE" (3)